Grindeanu, noi numiri în structurile guvernamentale

Share:

Foştii deputaţi Daniel Geantă şi Vicenţiu-Mircea Irimie au primit posturi importante în structurile guvernamentale, primul fiind desemnat preşedinte al Agenţiei pentru Administrarea Activelor Statului, iar cel de-al doilea a fost numit secretar de stat în Ministerul Consultării Publice şi Dialogului Social, informează News.ro.

Vicenţiu Irimie (49 de ani), noul secretar de stat în Ministerul Consultării Publice şi Dialogului Social, a absolvit în anul 2009 Facultatea de Management a Universităţii Spiru Haret din Braşov. Până în anul 2007 a fost membru PSD, când a trecut la PDL, partid care l-a susţinut în 2012 pentru obţinerea unui mandat de deputat. La începutul anului 2013, Irimie s-a în scris în PC, partid din fuziunea căruia cu PLR, a rezultat ALDE.

Şi Ministerul Agriculturii are un nou secretar de stat, pe Doru-Octavian Corcheş care, până în luna februarie, a ocupat un post de consilier judeţean în CJ Bihor din partea ALDE.

De asemenea, premierul Sorin Grindeanu a decis înlocuirea cu Ruxandrei Elena Gîndu din postul de preşedinte al Autorităţii pentru Administrarea Activelor Statului cu Florian-Daniel Geantă. Acesta a obţinut două mandate de deputat, în 2008 şi în 2012, din partea PDL, iar ulterior s-a înscris în PMP, ajungând preşedinte al organizaţiei de Bucureşti a acestui partid. La alegerile parlamentare din 2016 a candidat pe locul 13 al listei PSD pentru Camera Deputaţilor din Capitală, însă nu a obţinut mandatul.

Şefia Agenţiei pentru Domeniile Statului a fost preluată de către Alexandru Tachianu, iar cea a Agenţiei pentru Protecţia Mediului de către Viorel Toma.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.