Cioloș anunță înființarea unui nou partid

0

Dacian Cioloș, fostul premier tehnocrat, pare că se pregătește să înfiinţeze un nou partid. 

Dacian Cioloș se referă, pe pagina sa de Facebook, la un partid nou-nouț cu care să participe la viitoarele alegeri.

În altă ordine de idei, fostul premier a scris duminică seară, pe Facebook, că, anul trecut, subvenţiile pentru fermieri s-au acordat cu întârziere pentru că Guvernul Ponta a luat târziu deciziile privind schemele de subvenţionare, iar guvernul actual a putut să facă la timp plata restului subvenţiei pentru că tehnocraţii „şi-au făcut treaba corect, spre deosebire de cei dinaintea lor”.

„Domnul Dragnea se laudă acum cu munca guvernului tehnocrat, aşa cum anul trecut ponegrea guvernul tehnocrat datorită întârzierilor cauzate de guvernul PSD. Este vorba de subvenţiile fermierilor. Anul trecut, subvenţiile s-au acordat cu întârziere pentru că guvernul Ponta a luat cu întârziere decizii privind schemele de subvenţionare pentru fermieri şi a semnat cu întârziere contractul pentru softul necesar agenţiei de plăţi”, a scris Dacian Cioloş.

Fostul prim-ministru a adăugat că acest fapt „nu l-a deranjat” pe Liviu Dragnea „să dea vina pe guvernul tehnocrat”.

„Am recuperat acele întârzieri în cursul anului, grăbind finalizarea softului şi în sfârşit, pentru prima dată de la aderare, am plătit în avans în decembrie o mare parte din subvenţia cuvenită de fermieri pentru acest an”, a completat el.

Dacian Cioloş a mai spus că, „datorită finalizării cu succes a ceea ce a întârziat guvernul PSD în 2015, nu numai că s-au plătit în avans o parte din subvenţii, dar la începutul acestui an, guvernul actual a putut să facă la timp plata restului subvenţiei”.

„Pentru că noi ne-am făcut treaba corect anul trecut, spre deosebire de cei dinaintea noastră”, a completat fostul prim-ministrul.

El a susţinut că Liviu Dragnea „se laudă fără scrupule” cu ceea ce au lăsat pregătit miniştrii tehnocraţi.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.