Război total între Mircea Badea și Moise Guran

0

Mircea Badea a scris pe blogul său că a trimis pein e-mail o plângere penală la Ministerul Public în cazul falsei alarme a aplicației Biziday care a anunțat vineri, 3 martie, producerea unui cutremur de 10 grade.

Mircea Badea a argumentat că a trimis o plângere penală prin e-mail. Iată ce a scris Mircea Badea în mesajul trimis Ministerului Public, așa cum apare pe Pagina de Media: „A apărut astfel un sentiment de panică teribilă la foarte mulți cetățeni care au primit această informație falsă. Prin intensitatea sentimentului de panică și prin dimensiunea răspândirii acestuia consider că ne aflăm în prezența unui pericol pentru ordinea publică.”

„Un cetățean (utilizator sau nu al aplicației Biziday, nu e clar) susține că a făcut o plângere penală e ok, asta urma să fac și eu, chiar dacă nu pe email. Dacă cetățeanul respectiv dorea doar mai multe sharuri, uite îl ajut, nu contează. Procurorii vor începe bineînțeles o urmărire penală în rem, pentru a determina dacă cineva a încercat să pună în pericol securitatea publică. Noul Cod Penal Art. 404 – Comunicarea de informații false, comunicarea sau răspândirea, prin orice mijloace, de știri, date sau informații false ori de documente falsificate, cunoscând caracterul fals al acestora, dacă prin acestea se pune în pericol securitatea națională, se pedepsește cu închisoarea de la unu la cinci ani”, a scris Moise Guran pe pagina sa de Facebook.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.