Prințul Charles vine în România pe 29 martie

0

Prinţul Charles al Marii Britanii şi soţia lui, Camilla, vor veni într-o  la Bucureşti în vizită oficială, pe 29 martie, a anunţat Guvernul Marii Britanii.

Prinţul de Wales şi ducesa de Cornwall vor sta în România trei zile, între 29 şi 31 martie, în cadru unui turneu european care va mai cuprinde Italia şi Austria.

Momentan nu se cunosc detalii ale programului cuplului princiar, dar potrivit unui comunicat oficial, vizita este menită să celebreze relaţia deosebită a Regatului Unit al Marii Britanii cu cu ţara noastră. La cererea Guvernului britanic, prinţul Charles şi Camilla Parker Bowles vor efectua un turneu european între 29 martie şi 6 aprilie, pe agenda dicuţiilor cu oficiali din ţările vizitate urmând să se afle teme precum coeziunea socială, legăturile militare şi combaterea traficului de persoane.

Prinţul Charles, care este un adevărat ambasador peste hotare al ţării noastre, vine deseori în Transilvania, unde are o proprietate, la Viscri. Anul trecut, în mai, prinţul Charles a efectuat prima vizită oficială în România, fiind primit de preşedintele Iohannis.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.