Becali îi dă replica lui Rădoi

Gigi Becali i-a dat replica lui Mirel Radoi, dupa ce a fost atacat dur de fostul antrenor al Stelei.

Gigi Becali a spus ca nu vrea sa se certe cu cel care ii este si fin, dar ca crede ca acesta bate campii si ca l-a atacat doar pentru ca nu a avut succes la Steaua.

„Eu, lui Mirel Radoi, nu-i raspund. Nu-i raspund pentru ca are o frustrare pe care o inteleg si nu o inteleg. O inteleg pentru ca este ambitios si pentru ca n-a reusit la Steaua si din cauza asta d-aia vorbeste aiurea. Dar, eu pe Mirel nu vreau sa-l pierd! Il consider tot al meu, chiar daca mai ataca el si vorbeste gura fara el, eu tot din familie il consider.

Nu pot sa ma cert cu Mirel, n-am cum sa ma cert cu Mirel! Bate campii, vorbeste aiurea si nu inteleg ce vrea, nu l-am deranjat niciodata. Am spus-o la modul frumos, ca a luat-o pe miriste. Nu vreau sa ma cert cu el, nu vreau sa-l pierd din familie. Este al meu, finul meu si nu vreau sa-l pierd pe Mirel pentru asa ceva. Eu vreau sa-l pastrez pe Mirel, baiatul frumos, baiatul bun. Ca acum, are el niste ambitii…

La mine nu exista sclavi, ci contracte pe care trebuie sa le respecti. Eu nu cer niciodata nimic din ce nu e in contract. Eu am spus adevarul, pentru ca trebuie sa se stie ce se intampla la Steaua. Dreptatea, adevarul, curatenia, asta trebuie sa fie la Steaua. Nu este asa? Trebuie sa afle toata lumea! Ca sa va invatati minte”, a declarat Gigi Becali la Digi Sport.

Mirel Radoi a declarat ca Gigi Becali nu stie fotbal si ca este responsabil de situatia in care se afla acum Steaua, acuzandu-l ca isi trateaza colaboratorii ca pe niste sclavi.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.