Borcea, marcat puternic de moartea lui Turcu

0

Cristi Borcea a avut, ieri, o zi cât se poate de grea. Mai exact, aflat la Penitenciarul Jilava, fostul acționar dinamovist a fost distrus de vestea pe care, dimineața, la prima oră, a aflat-o.

Moartea lui Vasile Turcu, dată ca inevitabilă și petrecută la o săptămână după ce a încercat să se sinucidă, l-a dat peste cap pe Cristi Borcea, unul dintre apropiații fostului acționar de la Dinamo, cei doi având, împreună, o mulțime de amintiri care mai de care mai plăcute, scrie spynews.ro.

Mai exact, Cristi Borcea, când a aflat că acesta a închis, definitiv, ochii, a început să plângă, suferind cumplit după cel care, ani la rândul, i-a fost alături în Consiliul de Administrație al echipei „câinilor roșii” și care, de-a lungul timpului l-a sprijinit în tot ce a făcut ca președinte executiv de la Dinamo. Din acest motiv, ne-au dezvăluit surse din cadrul penitenciarului, Cristi Borcea a preferat să petreacă mai toată dimineața în capela închisorii, rugându-se pentru sufletul prietenului său apropiat, îndurerat până peste poate. De altfel, ne-au mai dezvăluit sursa citată, Cristi, care de obicei, atunci când nu este bolnav, este jovial, s-a închis într-o tăcere posacă și nu a vorbit cu nimeni întreaga zi.

Vasile Turcu s-a stins din viaţă, miercuri spre joi, noaptea, la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală, după ce în ultimele opt zie s-a aflat în comă profundă. Fostul acţionar dinamovist a încercat să se sinucidă, prin spânzurare, în ziua de 1 martie.

Cristi Borcea îşi ispăşeşte cei 6 ani şi patru luni de închisoare la care a fost condamnat în „Dosarul transferurilor”.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.