Dragnea: Nu-l voi da pe Ponta afară din PSD!

0

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, joi, la România TV că nu crede că fostul premier Victor Ponta vrea să lucreze pentru adversarii politici ai partidului și împotriva țării și și-a exprimat speranța că acestuia „îi va trece” supărarea.

„Eu am vorbit cu Victor să ne vedem în zilele următoare, o să încerc să văd ce l-a nemulțumit, este nevoie de orice om în această perioadă. Eu nu cred că Victor vrea să lucreze pentru adversarii politici, și nu cred că vrea să lucreze împotriva țării. Un om când e supărat spune lucruri. Poate o să-i treacă”, a adăugat Dragnea.

Liderul PSD Liviu Dragnea a mai spus, joi, că va rupe imediat demisia în alb a lui Victor Ponta, dacă îi va fi trimisă, că i-a dăruit şase ani din viaţă şi nu poate spune acum că e duşman cu acesta, ca un Hopa-Mitică, şi că şi-a „luat-o” pentru el, la Guvern şi la partid, de câte ori a fost nevoie:

„Lui Victor i-am dăruit şase ani din viaţa mea. Să ne înţelegem. Iertaţi-mă. Şi la partid, şi la Guvern, de câte ori a fost nevoie să ies în faţă, am ieşit. Mi-am şi luat-o. Deci ca să ştim ce vorbim. Dar eu nu pot să spun că de mâine sau de ieri sunt duşman cu Victor Ponta. Eu nu pot să mă întorc aşa, că nu sunt Hopa Mitică…Demisie în alb? Dacă vine la mine, o rup imediat. Asta ca să nu prăpădim hârtie degeaba. Eu nu mă joc cu aşa ceva. Categoric Ponta nu va pleca din PSD dat afară de mine”, a spus Dragnea.

Dragnea a ţinut, totodată, să devoaleze şi momentele când îl lăsa pe Ponta să câştige la tenis.

„Eu am jucat de multe ori tenis cu Victor Ponta şi cu alţi prieteni. Acum pot să spun, Victor era cam supărăcios la tenis. La final cam trebuia să-l lăsăm să câştige pentru că se supăra rău. Nu-l mai las acum să câştige”, a spus Dragnea, care a adăugat că, „în general”, îl va ajuta pe acesta cu orice poate.

Victor Ponta a declarat miercuri, în privința relației cu Liviu Dragnea, că au stiluri diferite de conducere, adăugând că în perioada în care a condus partidul nu a luat nicio decizie politică fără să se consulte și cu alți politicieni social-democrați, inclusiv cu actualul lider PSD.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.