Hagi îl vrea pe Ianis înapoi la Viitorul

0

Cristian Bivolaru, preşedintele Viitorului, a dezvăluit că Ianis Hagi a fost aproape de revenirea în Liga 1, la echipa patronată şi antrenată de tatăl său, Gică Hagi fiind nemulţumit de statutul pe care fiul său îl are la Fiorentina.

Transferat în această vară ca o tânără speranţă şi un pretendent la un loc în lotul echipei mari, Ianis Hagi a prins doar 14 minute sub comanda lui Paulo Sousa şi şi-a petrecut majoritatea timpului la formaţia a doua a clubului de pe Artemio Franchi.

Chiar dacă a avut evoluţii apreciate la echipa de juniori, fiul lui Hagi nu a adunat decât 14 minute în Serie A şi nu a fost trecut pe lista pentru Europa League, iar atitudinea şefilor Fiorentinei nu i-a picat bine lui Gică Hagi, care s-a gândit să-l împrumute pentru restul sezonului, dar propunerea „Regelui” nu a fost acceptată de şefii viola, care au dat, din nou, asigurări că Ianis va primi mai multe şanse.

„În iarnă am discutat cu Gică despre posibilitatea ca el să revină la Viitorul, tocmai pentru a avea posibilitatea de a juca. La acel moment au fost din nou asigurări că i se va da şansa că va primi măcar câteva minute în jocurile de campionat. Până acum nu s-a întâmplat asta, dar să sperăm că în ultimele meciuri va avea şansa să demonstreze”, a dezvăluit Cristian Bivolaru, preşedintele Viitorului, la ProSport Live.

Bivolaru a explicat şi motivele pentru care Ianis nu a reuşit să se impună, încă, la Fiorentina, aducând în discuţie frica antrenorului Paulo Sousa de a risca cu jucători tineri într-un moment foarte greu.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.