A murit legendarul artist Chuck Berry

Share:

Chuck Berry a murit într-o reşedinţă flată în suburbia oraşului St. Louis, la vârsta de 90 de ani. Legendarul artist, cunoscut pentru hituri precum „Roll Over Beethoven”, „Sweet Little Sixteen” sau „Johnny B Goode”, are o poveste demnă de filme de Oscar.

Chuck Berry, o legendă a muzicii rock and roll, a murit la vârsta de 90 de ani. Anunţul a fost făcut de poliţia din statul american Missouri. Potrivit unui mesaj publicat pe pagina de Facebook a Poliţiei din comitatul St. Charles, paramedicii au răspuns unui apel de urgenţă şi au ajuns la acea reşedinţă din St. Louis în jurul orei locale 12.40. Poliţiştii şi paramedicii au descoperit în locuinţă un bărbat care nu mai prezenta semne vitale, relateayă Romaniatv.net.

„Din păcate, bărbatul, în vârstă de 90 de ani, nu a mai putut fi resuscitat, iar decesul lui a fost pronunţat la ora locală 13.26. Departamentul de Poliţie din comitatul St. Charles confirmă, cu tristeţe, decesul lui Charles Edward Anderson Berry Sr., cunoscut sub identitatea legendarului muzician Chuck Berry”, se afirmă în acelaşi mesaj.

Chuck Berry a lansat primul lui single de succes, „Maybellene”, în 1955, iar apoi a urmat o carieră prestigioasă, cu hituri dintre care amintim „Roll Over Beethoven”, „Sweet Little Sixteen” şi „Johnny B Goode”.

Ringo Starr, The Rolling Stones, The Jacksons, Bruce Springsteen, Billy Idol, Lenny Kravitz, Stephen King, Alyssa Milano, John Stamos, George Takei, Carole King şi Russell Crowe se numără printre vedetele din muzică şi industria de la Hollywood care i-au adus un ultim omagiu prin intermediul unor mesaje publicate pe reţelele de socializare.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.