Dragnea mediază scandalul Tăriceanu-Constantin

0

Copreședinții ALDE Daniel Constantin și Călin Popescu-Tăriceanu s-au întâlnit marți, separat, cu președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, în biroul acestuia, dar niciunul dintre ei nu a spus ce a discutat.

Imediat după ședința de plen a Camerei, Daniel Constantin a intrat în biroul lui Dragnea, unde a stat mai multe minute, iar imediat după plecarea acestuia a venit la Dragnea Călin Popescu-Tăriceanu.

„Nu sunt informații de interes public, am avut o discuție cu domnia sa (Liviu Dragnea — n.r.) ca parteneri în coaliția de guvernare”, a afirmat Daniel Constantin, întrebat ce a discutat cu Dragnea.

El a adăugat că nu a știut că va veni ulterior și Tăriceanu.”Și dânsul (Călin Popescu Tăriceanu — n.r.) este membru în coaliția de guvernare, nu știam că o să meargă ulterior. Cu domnul Dragnea nu am discutat despre problemele din coaliție. Nu sunt informații de interes public, când o să fie, vă spun. Eu nu divulg informațiile pe care le discut cu cineva imediat, în spațiul public”, a mai spus Daniel Constantin, la Palatul Parlamentului.

Președintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, a refuzat să vorbească despre discuția pe care a avut-o cu Dragnea.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.