Liderul grupului PPE vine la București

0

Preşedintele grupului PPE, Manfred Weber, a anunţat, miercurea trecută, la Strasbourg, pentru presa din România, că veni săptămâna viitoare în ţară pentru a se întâlni cu preşedintele Klaus Iohannis, precum şi cu PNL, UDMR şi PMP, şi a discuta despre evoluţiile recente din România, felicitându-l pe şeful statului pentru modul în care a gestionat criza din ultima lună.

„Săptămâna viitoare voi merge în România şi mă voi întâlni cu preşedintele (Klaus Iohannis – n.r.) şi cu partidele noastre partenere (PNL, UDMR, PMP – n.r.), ideea fiind de a înţelege ceea ce specialiştii şi societatea civilă fac după recentele evoluţii. (…) Este un semnal extrem de puternic pe care societatea civilă l-a dat faţă de lupta anticorupţie, faţă de ideea unui stat normal şi a domniei legii. Asta este ceea ce eu vreau să înţeleg şi să ascult societatea civilă şi partidele noastre partenere”, a spus Manfred Weber, preşedinte al grupului PPE din Parlamentul European, relatează Romaniatv.net.

Liderul europarlamentarilor PPE a lăudat şi prestaţia preşedintelui Klaus Iohannis în ultima lună.

„Cred că treaba făcută în ultimele săptămâni de Klaus Iohannis ca preşedinte a fost foarte bună, de a ţine naţiunea unită. (…) Strada şi societatea civilă au câştigat, e un lucru bun”, a adăugat politicianul german. Întrevederea dintre Iohannis şi Weber va avea loc începând cu ora 13, la Palatul Cotroceni.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.