Ministrul Justiției se dă independent față de PSD

0

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, a declarat miercuri, la Bruxelles, că atunci când i s-a propus să preia acest portofoliu i s-au dat „depline garanții de independență”, astfel că nu primește ordine „de la nimeni”.

„Mi s-a propus să preiau portofoliul Justiției și mi s-au dat depline garanții de independență. Eu nu primesc ordine de la nimeni, am deplină libertate în stabilirea secretarilor de stat, am deplină libertate în a spune „nu adoptăm ordonanțe de urgență”, am deplină libertate în a iniția proiecte de legi”, a afirmat Toader, potrivit Agerpres.

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, se află miercuri la Bruxelles, programul vizitei incluzând participarea la dezbaterea de la Comisia pentru libertăți civile, justiție și afaceri interne (Comisia LIBE) a Parlamentului European și discuții cu comisarul european pentru justiție, consumatori și egalitate de gen, Vera Jurova. Printre subiectele care vor fi abordate în cadrul întâlnirilor se va afla și viitorul raport al Comisiei Europene privind progresele înregistrate de România în cadrul MCV.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.