Vanghelie, dezvăluiri șocante despre bona filipineză

Marian Vanghelie a aflat totul despre filipineza care i-a sărăcit familia. Vine şi cu ameninţări la adresa bonei: nu ştie pe mâna cui a intrat!

Marian Vanghelie a fost jefuit de una dintre cele trei bone filipineze pe care le-a adus pentru a avea grijă de fetița lui și a Oanei Mizil. El susține că că femeia ar fi fost cooptată de o grupare care se ocupă de folosirea acestor bone pentru munca la negru.

Marian Vanghelie a povestit pentru Libertatea că bona a cerut să plece din țară și să se întoarcă acasă. Familia a decis să îi ia bilet de avion și să îi dea și o sumă de bani și chiar a trimis-o la aeroport, cu șoferul personal: „Asta a fost duminică. I-am spus șoferului să fie atent la aeroport, să nu fim luați de proști. Că, până la urmă, noi am dat 5.000 de ero să o aducem în România. Și nu prea e rentabil să plece după câteva luni, iar banii nu avem de unde să îi recuperăm, nu are rost să dăm în judecaă agenția, pentru că și firma se îndreaptă apoi spre familia bonei și nu se ajunge la nimic.”

Marian Vanghelie spune că, la aeroport, bona a fost așteptată de două persoane, care aveau pașaportul ei și care veniseră să o recupereze. El a mai afirmat că și-a dat seama că lipsește un inel de mai mult timp, dar a crezut că este rătăcit prin casă. După întâmplarea de la aeroport, acesta a făcut un inventar al lucrurilor valoroase din casă: „Ei s-au încurcat cu mine, aici, că noi nu suntem o familie normală. Am verificat cine sunt cele două doamne care au luat-o de la aeroport, am văzut și unde a stat în acea noapte și unde s-a cazat ulterior. Este o familie, un român și o filipineză, care au luat două garsoniere  și care le cazează 12, 13 persoane, pentru a le folosi negru”.

Marian Vanghelie a descoperit că bona mai fusese angajată la două familii, înainte de a ajunge la el, şi este hotărât, acum, să treacă prin toate procedurile legale pentru a rezolva problema: „Vom depune și la Poliție o sesizare privind lucrurile care lipsesc, și cu cele două acte vom merge la agenția care ne-a recomandat-o. Evident, o să semnalizăm și numele dânsei pentru a nu mai exista astfel de probleme în viitor”.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.