Carla’s Dreams prezinta “ANTI CsD”

0

Carla’s Dreams prezinta o noua piesa care va fi inclusa pe urmatorul album pe care il va lansa anul acesta. Se numeste “ANTI CsD”, este compusa de Carla’s Dreams si produsa de Alex Cotoi.

Videoclipul pentru “Anti CsD” este filmat in Chisinau, in regia lui Roman Burlaca, DoP George Secrieru, BR Films, echipa cu care Carla’s Dreams lucreaza la toate videoclipurile lor.

Mesajul piesei este unul mai neobisnuit, poate fi interpretat atat ca un dialog intern, cat si o dezbatere a unor opinii publice pe cateva subiecte, printre care inclusiv pe unele mai delicate.

“Uneori, dialogul intern, oricare ar fi natura acestuia, este mai important decat un dialog public
Uneori, o pozitie se sculpteaza prin perioade cu multe dialoguri de acest fel
Si mai e ceva… Dar asta e la mintea fiecaruia. Ceea ce stim sigur este ca multi dintre cei care vor citi acest post, pe aceasta pagina, ne vor intelege exact cum ne dorim.
V-am cuprins ,)
P.S. Ambii )”, a declarat Carla’s Dreams.

Carla’s Dreams – Anti CsD

https://www.youtube.com/watch?v=cbk8mXPyCcc&feature=youtu.be

Carla’s Dreams va lansa pe 13 mai albumul “AntiExemplu” printr-un show la Arenele Romane, regizat chiar de ei. Bilete pe bilete.carlasdreams.com.

Single-ul care da numele albumului are peste 10 milioane de vizualizari pe YouTube.

Carla’s Dreams – Antiexemplu (Videoclip Oficial)

https://www.youtube.com/watch?v=Y-aVSs9ftiM&feature=share

Piesa a fost compusa de Carla’s Dreams si produsa de Alex Cotoi, alaturi de care au lucrat pentru piesele “Te rog”, “Cum ne noi”, “Sub pielea mea (eroina), “Acele”, “Imperfect”.

In “Antiexemplu”, ne-am permis cateva licente, chiar si titlul este un cuvant care nu exista, dar semnificatia caruia ne pare intuitiv clara.

Acest concept il vom dezvolta si in continuare, in diferite viziuni”, au spus Carla’s Dreams.

Primul show Carla’s Dreams de la Arenele Romane din mai 2016 a fost un eveniment sold out, cu peste 5000 de fani care au venit sa ii asculte live pe artistii lor preferati si invitatii lor: Delia, Loredana Groza, ANTONIA.

Asa a fost in 2016 la Arenele Romane: www.youtube.com/watch?v=a6KVJ866IsM

Carla’s Dreams sunt artistii in continua ascensiune, care bucura fani din intreaga lume cu muzica, versurile intense, show-urile explozive si sound-ul divers. In 2015 si 2016, single-urile lor s-au transformat in hituri care au stat pe locul 1 al radiourilor si televiziunilor de specialitate saptamani intregi “Cum Ne Noi”, “Te rog”, “Sub pielea mea #eroina”, “Acele”, “Imperfect”.

Carla’s Dreams sunt castigatorii incontestabili ai editiei din 2016 a Media Music Awards, cu 8 premii castigate la cele mai importante categorii; “best group”, “best song”, “best video”. Colaborari cu artisti de top ai Romaniei precum INNA, Delia, Loredana Groza, Antonia, cu peste 300 de milioane de vizualizari pe YouTube, cu piesa “Sub pielea mea” pe locul 11 pe Shazam in lume, muzica celor de la Carla’s Dreams cucereste si alte tari, in afara de Romania si Moldova: Ucraina, Rusia, Kazakhstan, Belarus, China, Emiratele Arabe Unite, Cipru, Grecia, Franta, Croatia, Turcia, Finlanda, Austria. In 2016, solistul de la Carla’s Dreams devine jurat X Factor, primul jurat cu masca din lume.

Global Records este una dintre principalele case de discuri din Romania care reprezinta artisti de top precum INNA, Antonia, Carla’s Dreams, Lariss, Nicoleta Nuca, GJAN, Alexandra Stan, Karmen, Lucia, Mira, Lori Ciobotaru, Yanka, Vanotek, Ivana.

Carla’s Dreams

https://www.facebook.com/carlasdreamss/

instagram.com/carlasdreams

https://www.youtube.com/user/CarlasDreamOfficial

 

 

 

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.