Liberalii vor să colaboreze cu Cioloș

0

Cristian Bușoi, secretarul general interimar al PNL, a declarat vineri că liberalii sunt deschiși unei colaborări cu fostul premier Dacian Cioloș. Fostul premier a respins orice zvon privind înscrierea sa în USR.

„În orice moment și tot timpul suntem, cel puțin din punctul meu de vedere, sper să împărtășesc opinia colegilor mei și a doamnei președinte, suntem total deschiși unei colaborări, unui dialog și chiar prezenței domnului Cioloș în interiorul PNL. Din punctul nostru de vedere există toată deschiderea, trebuie doar să se găsească un moment potrivit și să fie un proiect pe care și domnul Cioloș să-l vadă ca și pe un proiect al domniei sale, acela de a se alătura unui partid politic – PNL”, a afirmat Bușoi, într-o conferință de presă.

El a subliniat că orice moment este potrivit pentru ca Dacian Cioloș să se alăture PNL.

„Orice moment e potrivit dacă domnul Cioloș consideră că acel moment a venit. Chiar dacă nu se alătură PNL, colaborarea și dialogul cu domnia să rămână constante”, a arătat liberalul.

Fostul premier Dacian Cioloş a scris pe pagina sa de Facebook că nu se va alătura Uniunii Salvaţi România pe motiv că intrarea sa în acest partid ar duce la dezbinare.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.