50 de spectacole la Festivalul de Teatru de la Sibiu

Organizatorii Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu (FITS) au pus în vânzare, începând de luni, primele bilete pentru 50 de spectacole care vor avea loc între 9 și 18 iunie, au anunțat organizatorii.

Este vorba de spectacole care vor avea loc în spații închise, de teatru, dans, circ contemporan, muzică, proiecții de film, expoziții, lansări de carte, conferințe speciale, spectacole-lectură, ateliere și spectacole studențești din toată lumea.

”Vom avea în jur de 50 de spectacole pe care le punem în vânzare în ziua de 27 martie și, împreună cu aceste bilete, punem și programul Indoor al festivalului. Va mai fi un set de bilete în vânzare cu ocazia Sărbătorilor Pascale, iar restul biletelor vor intra în vânzare la începutul lunii mai. Deci vom putea da șansa tuturor doritorilor de frumos din România și din lume să își ia în avans bilete. Îi îndemnăm pe toți să se grăbească pentru că locurile nu sunt multe. Nu avem spații mai mari de 400 de locuri, deci sunt spații mici, unele numai de 200. Teatrul însuși nu are decât 300 de locuri, dar având atât de mulți invitați nu vom putea pune în vânzare decât 200. Deci toți cei care doresc să își cumpere bilete și să vadă de la Baryshnikov la Robert Wilson, de la Batsheva la Baletul Andalusian, de la Maria Pagés la Pippo Delbono și mulți alții, sunt invitați să își cumpere bilete din timp,’ a declarat luni, președintele festivalului de la Sibiu, Constantin Chiriac.

Biletele vor putea fi achiziționate începând de luni, de pe www.eventim.ro.

De marți, biletele pot fi achiziționate și de la Agenția teatrală de pe str. Nicolae Bălcescu, nr. 17, care funcționează după următorul program: marți — sâmbătă — 11:00 — 18:00 și duminică — 10:00 — 14:00.

Tot de luni vor fi active informații despre evenimentele care intră în vânzare, pe site-ul festivalului, www.sibfest.ro.

Prețul biletelor pentru această ediție a FITS rămân neschimbate, ele variind, în funcție de spectacol, între 10 și 40 de lei.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.