A murit soția lui Ioan Oltean!

Share:

Soţia lui Ioan Oltean, Dorina Oltean, a murit, luni, într-o clinică din Cluj. Femeia în vârstă de 63 de ani era bolnavă de cancer. 

Fostul lider al organizației PNL Bistrița-Năsăud, Ioan Oltean, este în doliu, după ce soţia sa a pierdut lupta cu cancerul şi s-a stins din viaţă, după mai multe luni de suferinţă, relatează Romaniatv.net.

Cei doi au împreună o fiică, studentă în Elveţia.

Slujba de înmormântare a Dorinei Oltean va avea loc miercuri în Bistriţa Năsăud.

PNL Bistrița-Năsăud a transmis condoleanțe fostului lider Ioan Oltean: „Organizația Județeană a Partidului Național Liberal Bistrița-Năsăud este alături de dl. președinte Ioan Oltean, acum când se desparte cu multă durere și tristețe de soția sa, Dorina. Sincere condoleanțe întregii familii! Dumnezeu s-o odihnească în pace!

Președinte Robert Sighiartău”.

De asemenea, social-democrații își exprimă și ei regretul și susținerea față de Ioan Oltean:

În numele meu și al colegilor din organizația PSD Bistrița-Năsăud, doresc să transmit sincere condoleanțe domnului Ioan Oltean, în acest moment greu, cel de trecere la veșnicie a soției sale, doamna Dorina Oltean. Chiar dacă am împărtășit și împărtășim valori politice diferinte, vreau să îi transmit domnului Ioan Oltean că în aceste momente de grea încercare sunt cu sufletul și gândul alături de el și de familia îndoliată! Dumnezeu să o ierte și să o odihnească în pace!

Emil Radu Moldovan Președinte PSD Bistrița-Năsăud„.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.