Alphega Farmacie, aproape de membrii săi

Share:

Alphega Farmacie a încheiat astăzi cea de-a opta ediție a Congresului European desfășurat la Grimaldi Forum din Monaco, pe 27 și 28 martie, eveniment care a reunit peste 1200 de membri din 9 țări.

Pornind de la tema congresului “Aproape de tine”, pe parcursul evenimentului au fost organizate seminarii și workshop-uri care au subliniat importanța apropierii dintre pacienți și farmaciști. Rolul farmaciștilor independenți este de dezvolta o relație de încredere cu pacienții și de a-i fideliza, acțiuni care contribuie la succesul afacerii.

Alphega Farmacie este cea mai importantă comunitate a farmaciștilor independenți din Europa, al cărei obiectiv este să îmbunătățească calitatea vieții, oferind o viziune de viitor privind farmaciile independente.

Ornella Barra, Co-Chief Operating Officer, Walgreens Boots Alliance le-a împărtășit participanților la eveniment viziunea privind farmaciile independente și a declarat următoarele: “Farmaciștii își desfășoară activitatea într-un climat dur, domeniul sănătății fiind un mediu competitiv, supus presiunilor guvernamentale și în care nevoile pacienților sunt mereu în schimbare.

În pofida acestor provocări, cred cu tărie că farmaciștii întrunesc determinarea și calitățile necesare pentru a avea succes atât în prezent cât și în viitor. Farmaciștii independenți au talentul și viziunea care îi determină să evolueze în această profesie pe termen lung și aștept cu nerăbdare să valorificăm noi oportunități alături de membrii și partenerii noștri.”

Prezentările care s-au desfășurat pe parcursul celor două zile au abordat subiecte de larg interes precum inovația în domeniul sănătății, evoluția pieței mondiale, strategia Alphega Farmacie și puterea brandurilor. Aceste prezentări au fost susținute de speakeri din cadrul comunității Alphega și deopotrivă de Juan Guerra, SVP Managing Director International Wholesale, Walgreens Boots Alliance.

Congresul din acest an a celebrat realizările proiectului Alphega Farmacie din cele nouă țări membre.

Subiectele principale din acest au fost lansarea proiectului Alphega Farmacie în România, expansiunea Alphega Farmacie în Turcia, certificări viitoare pentru farmaciștii Alphega din Franța în programul de Certificare a Calității și creșterea numărului de pacienți care dețin un card de fidelitate în Italia.

Totodată, serviciile innovative Alphega precum serviciul de dermatoscopie, măsurarea vârstei arteriale și conștientizarea riscului de diabet au înregistrat success în țările unde au fost implementate.

Despre Alphega Farmacie

Alphega Farmacie este cea mai importantă comunitate a farmaciștilor independenți din Europa, al cărei obiectiv este să îmbunătățească calitatea vieții și a sănătății oferind o viziune de viitor pentru farmaciile independente.

De la lansarea sa inițială în 2001, Alphega s-a dezvoltat pentru a sprijini peste 6000* de farmacii independente, în nouă țări – Cehia, Franța, Italia, Spania, Olanda, Germania, Marea Britanie, Turcia și România.

În calitate de furnizor de servicii cu valoarea dăugată, Alphega îşi încurajează membrii să pună la dispoziţia pacienţilor soluţii personalizate, astfel încât aceştia să beneficieze de o îmbunătăţire a sănătăţii.

Alphega Farmacie oferă farmaciilor independente avantajul asocierii cu un brand internaţional de notorietate, consultanţă în afaceri, soluţii pentru o operare eficientă în farmacie, precum gestionarea corectă a fluxului de pacienţi și a vânzărilor aferente, sprijin în modelarea rolului farmacistului și posibilitatea de a fi un membru activ al unei rețele de colegii locale, naționale și europene.

Cu sprijinul deplin al Alliance Healthcare, parte a diviziei de distribuție farmaceutice din cadrul Walgreens Boots Alliance, Inc (Nasdaq: WBA), membrii Alphega beneficiază de avantajele oferite de apartenenţa la o comunitate europeană, păstrându-și independența, un criteriu esenţial pentru toate farmaciile independente.

* La data de 31 august 2016 (cu excepția investițiilor de capital)

Contacte media:

Marea Britanie

Claire Stuart, Claire.stuart@boots.co.uk, +44 (0)115 9595995

Franța

Fabienne Gondel, Fabienne.GONDEL@alliance-healthcare.fr, + 33 (0)140 801 847

Italia

Caroline Capozzi, ccapozzi@alliance-healthcare.it, +39 0185 372241

Spania

Lara Gonzalvez, lara.gonzalvez@alliance-healthcare.es , +34 937 397 276

Cehia

Alena Uhlirova, Alena.Uhlirova@alliance-healthcare.cz , +420 296 567 616

Germania

Sabine Lange, Sabine.Lange@alliance-healthcare.de, +49 69 79203-372

Olanda

Ellen Swiggers, Ellen.Swiggers@Alliance-Healthcare.nl, +31 088 104 03 08

România

Alina Pene, Alina.Pene@farmexpert.ro, +40 21 407 7711

Turcia

Pinar Ozguven, pinar.ozguven@alliance-healthcare.com.tr, +90 (0)212 452 7200

, +90 (0)212 452.

congres 2

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.