Firea susține că este monitorizată și supravegheată

Share:

Primarul general al Bucureştiului, Gabriela Firea, susţine că este monitorizată şi supravegheată inclusiv în intimitatea propriei locuinţe. 

Gabriela Firea spune că, de la preluarea mandatului, simte că este o ”țintă vie”. ”Este vorba și de copii, nu numai de mine și soț, Întreaga mea activitate este monitorizată, am aflat lucruri stupefiante. Nu știu cine este responsabil, dar am înțeles că sunt ascultată și în casă, am fost urmărită și în pelerinajul de la Ierusalim” spune Gabriela Firea, relatează Romaniatv.net.

Primarul general spune că, până acum, niciodată nu a fost abordată pentru a i se face vreo ”ofertă”, dar că are senzația că unele persoane care i-au trecut pragul biroului aveau o țintă precisă.

”Am avut sentimentul că stau la discuții cu oameni care erau cablați, care aveau tehnică pe ei. Am încercat să abordez aceste momente și cu umor. Niciodată nu mi-am luat măsuri de precauție, nu am pază sau bodyguard. Doar dacă soțul meu poate fi considerat așa. O să văd ce o să fac. Am primit semnale că deranjez, că am supărat. Și sunt lucruri serioase, vorbim de zeci de milioane de euro” a mai spus Gabriela Firea, conform antena3.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.