Becali va schimba joi numele Stelei

0

Gigi Becali a anuntat ca, in 24 de ore, Steaua isi va schimba oficial numele.

Gigi Becali anunta ca societatea comerciala isi va schimba numele, pentru a evita orice probleme. Finantatorul Stelei a declarat ca miercuri este ultima zi in care „Steaua” ramane cu acest nume.

„De joi, Steaua se va numi FCSB. Dar în maximum 1 ani va redeveni Steaua. Eu am schimbat numele ca să nu mai fie probleme şi discuţii. Judecătoarea încă nu a dat motivarea deciziei. Trebuia s-o dea după 30 de zile, dar nu s-a dat încă. Cu Steaua nu te joci.  Cei de la Registrul Comerţului mi-au spus că puteam să nu schimb numele. Ei mi-au spus că Instanţa a spus că se anulează marca, dar că acest termen nu există. Cum să anulezi? Ce înseamă asta?”, a spus Gigi Becali la TV Sport.ro.

Emilian Hulubei, preşedintele AFAN, a anunţat că mâine se va schimba numele echipei Steaua şi că echipa lui Becali va avea palmaresul din 2003 încoace.

„Pe ordinea de zi a Comitetului Executiv se află punctul cu aprobarea schimbării denumirii Steaua. Cu siguranță se va aproba, pentru că nu este niciun fel de problemă, documentația este trimisă, este corectă, este făcută. Și atunci, de mâine Steaua se va numi Fotbal Club FCSB SA.

De mâine, FCSB va figura în registre. Va fi numele oficial al echipei fostă Steaua. Din păcate ăsta este adevărul, palmaresul va fi cel din 2003, pentru că pe certificatul de înregistrare a acestei firme apare 2003. Va lua palmaresul doar din 2003”, a spus Emilian Hulubei, preşedinte AFAN la TV Digi Sport.

„Trebuie să-şi vadă de treaba lui. Dacă nu te pricepi, nu vorbi. Noi continuăm istoria şi tradiţia echipei Armatei. Asociaţia a preluat palmaresul de la Armată, iar eu am luat de la Asociaţie. Palmaresul e la FCSB”, a replicat Gigi Becali.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.