Pițurcă refuză să colaboreze cu Burleanu

0

Victor Piţurcă, antrenorul naţionalei de fotbal a României până în 2014, spune că echipa reprezentativă a regresat în ultimii ani şi nu-l interesează revenirea ca selecţioner atât timp cât la conducerea FRF se află Răzvan Burleanu şi echipa sa.

„Eu am antrenat echipa națională și am obținut rezultate bune contra unor echipe mari de tot. Din păcate, însă, rezultatele noastre de atunci nu au fost băgate în seamă și eram puși la zid. Eu nu l-am criticat niciodat pe Daum, din contră, eu îl susțin și acum. Știu ce înseamnă să fii antrenor. Din punct de vedere psihic, stă destul de rău, iar la conferințe spune cu totul altceva, nu vorbește despre meciuri. El laudă ce a făcut președintele Federației.

Eu sunt mult mai independent și am fost mult mai independent decât este Daum. Cred că ar trebui să rămână Daum, oricine ar veni e foarte greu să obțină calificarea. Cel mai bine ar fi să lăsăm lucrurile așa cum sunt și poate echipa națională își va reveni în următoarele meciuri.

Eu cred că echipa națională a regresat după plecarea mea. Eu formasem acest lot cu câțiva ani înainte, am jucat barajul pentru Campionatul Mondial, începutul preliminariilor pentru Euro 2016 a fost excelent”, a declarat Victor Piţurcă, la Dolce Sport.

Deși a lucrat cu actuala conducere a Federației, în perioada martie-octombrie 2014, Victor Pițurcă n-ar accepta o nouă colaborare cu Răzvan Burleanu. „Exclud orice posibilitate de a reveni la echipa națională cu actuala conducere a Federației. În fotbalul românesc au venit conducători care nu au de a face cu fotbalul românesc. Nu știu dacă actualul președinte a fost pus politic, dar nu avea ce căuta. Nici dacă se desființează toate cluburile, iar echipa națională va rămâne singura echipă din fotbalul mondial, eu tot n-aș veni selecționer”, a mai spus Victor Piţurcă.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.