Ponta pune tunurile pe Dragnea

0

Victor Ponta îl atacă din nou pe Liviu Dragnea, preşedintele PSD, despre care spune că nu a realizat nimic în partid, în afară de a copia modelul politic al lui Traian Băsescu.

Victor Ponta îi ia astfel apărarea lui Adrian Năstase, despre care spune că a fost cel mai bun premier al României.

„Afirmatia lui Liviu Dragnea este o aroganta si o jignire inutila / nu pentru Adrian Nastase ci pentru noi toti cei care am crescut si am muncit doar in PSD!

Adrian Nastase nu m-a copiat niciodata pe mine / eu insa am incercat sa il copiez in a fi un foarte bun Prim Ministru al Romaniei (si vad ca si prietenii si adversarii recunosc azi ca Guvernele PSD din 2000-04 si 2012-15 au fost cele mai performante pana acum)! Am mai incercat sa il copiez si sa fac din PSD un partid respectat pe plan intern si international si un partid care isi respecta si alegatorii si membrii!

Liviu Dragnea (din pacate) nu a incercat nimic din aceste lucruri – el doar il copiaza pe modelul sau politic Traian Basescu in a transforma PSD in PD-ul anilor 2000 – si guvernarea Romaniei in conducerea Consiliului Judetean Teleorman.

De altfel in atitudinea fata de Ministrul Tudorel Toader (cand a spus primul ca „nu se impune schimbarea sefei DNA” si ca sustine orice decizie a Ministrului pentru ca azi sa spuna exact invers) – am recunoscut modul in care Liviu Dragnea a copiat perfect „stilul Basescu”!

Nu doresc niciuna dintre functiile lui Liviu Dragnea (a fost sincer ca el nu vrea sef la Camera Deputatilor nu i „ca sa dea cu ciocanelul” – cum este sincer si acum cand spune ca nu vrea sa fie Prim Ministru in locul lui Grindeanu) – imi doresc doar sa copieze performanta guvernamentala a lui Adrian Nastase si nu a lui Traian Basescu – modelul / ar fi bine pentru PSD si pentru Romania”, a scris Victor Ponta pe Facebook.

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, joi, că nu există niciun fel de coabitare a coaliţiei de guvernare cu preşedintele Klaus Iohannis, aşa cum afirmă Adrian Năstase, iar el îl respectă „foarte mult” pe fostul premier, dar nu se aştepta ca el „să îl copieze” pe Victor Ponta.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.