Cristian Țopescu, cetățean de onoare al Capitalei

0

Fostul gazetar de televiziune Cristian Țopescu a primit, vineri, titlul de cetățean de onoare al municipiului București, în cadrul unei ceremonii care a avut loc la Primăria Capitalei. 

Diploma și Medalia de Cetățean de onoare au fost oferite de Gabriela Firea, primarul general al municipiului București.

”Vorbesc astăzi în triplă calitate. Prima dată de admiratoare a jurnalistului Cristian Țopescu, apoi de fostă colegă în Televiziunea Română, iar în al treilea rând de primar general. El este un reper în jurnalismul sportiv, este un om cu O mare. La mulți ani!”, de declarat Gabriela Firea.

Cristian Țopescu a spus la rândul său: ”Am avut ocazia să transmit victorii obținute de Nadia Comăneci, Ivan Patzaichin, Andreea Răducan, Ilie Năstase, Ion Țiriac, Gheorghe Hagi și mulți alți sportivi. Toate comentariile mele se terminau cu cuvintele, ‘dăm legătura la București, dăm legătura acasă’. Pentru mine Bucureștiul a fost acasă. Vreau să mulțumesc sportivilor și gazetarilor de sport care au venit special pentru acest moment”.

Primăria Generală a Bucureștiului a organizat o expoziție în care au fost prezentate cărți semnate de Cristian Țopescu, premii, fotografii, acreditări la competiții sportive care sunt repere pentru activitatea sa jurnalistică.

Cristian Țopescu a împlinit 80 de ani la data de 26 martie.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.