Liberalii prevăd schimbarea ministrului Justiției

Senatorul PNL Alina Gorghiu a declarat, vineri, că, în urma evaluării şefilor de parchete, ”e doar o problemă de timp până când domnul ministru Tudorel Toader va fi schimbat de la Justiţie”, adăugând că deja vede ”o presiune din ce în ce mai crescută în privinţa domniei sale din partea comunicatorilor PSD”.

Fostul preşedinte al PNL, Alina Gorghiu, a afirmat, vineri, în cadrul unei conferinţe de presă organizată la sediul PNL Timiş, că ministrul Justiţiei va avea o „soartă destul de grea” în perioada următoare.

„Concluzia mea este că e doar o problemă de timp până când ministrul Toader va fi schimbat de la Ministerul Justiţiei. Va urma o perioadă de monitorizare intensă din partea domnului Dragnea, din partea domnului Tăriceanu, 24 de ore din 24 la adresa ministrului Justiţiei, care va avea o soartă destul de grea în perioada următoare. Deja văd o presiune din ce în ce mai crescută asupra domniei sale din partea comunicatorilor PSD. Însă sunt de acord cu domnia sa (n.r. ministrul Justiţiei) cu un lucru: că nu revoci şefii de parchete doar ca să dai satisfacţie unor lideri de partid sau unor analişti politici. În schimb, sunt convinsă, repet, că e doar o chestiune de timp până când PSD va propunere schimbarea acestui ministru din funcţie”, a declarat Alina Gorghiu.

Liderul PSD, Liviu Dragnea, declara, joi, că din punctul său de vedere nu se impune schimbarea ministrului Justiţiei, Tudorel Toader, ca urmare a prezentării Raportului privind activitatea şefilor parchetelor, el arătând că aceasta este o decizie a premierului Sorin Grindeanu.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.