Razie în Giurgiu. Tone de carne, confiscate!

Share:

Zeci de poliţişti, jandarmi, poliţişti de frontieră, reprezentanţi ai Inspectoratului pentru Imigrări şi ai Direcţiei Sanitar-Veterinare participă, vineri dimineaţă, la o acţiune de amploare în judeţul Giurgiu, în cadrul căreia, în doar două ore, au fost constatate şapte infracţiuni şi aplicate zeci de amenzi contravenţionale. Un camion cu două tone de carne, precum şi 500 de kilograme de peşte fără documente de provenienţă, care urmau să ajungă pe piaţa din Bucureşti, au fost confiscate.

Autorităţile participă, vineri dimineaţă, la o acţiune de amploare al cărei scop este prevenirea şi combaterea infracţiunilor şi contravenţiilor, pe arterele rutiere din judeţ dar şi în punctul de trecere a frontierei fiind organizate filtre de control, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Giurgiu, Constantin Vasilache, relatează Romaniatv.net.

„În doar două ore au fost constatate şapte infracţiuni, dintre care două de contrabandă şi au fost aplicate 30 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 200.000 de lei”, a declarat Constantin Vasilache.

Timpul raziei a fost descoperit un camion care transporta două tone de carne de vită fără documente de provenienţă. Întreaga cantitate de carne, reprezentând 12 carcase de vită, care erau destinate pieţii din Bucureşti, a fost confiscată, scrie news.ro. De asemenea, a fost oprit un alt transport cu 500 de kilograme de peşte provenind din Grecia, care urma să ajungă tot pe piaţa din Capitală şi care nu avea documente legale. Şi în acest caz a fost luată măsura confiscării.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.