Pariul lui Orban: PNL-cel mai puternic partid din România!

Share:

Conducerea PNL va trebui să învețe din nou să își asculte și să își respecte membrii de partid, a afirmat liberalul Ludovic Orban, duminică, la Piatra Neamț.

”Este o vorbă care spune ‘unde nu-i cap, vai de picioare’. Din fericire, în PNL au început alegerile. Din fericire, membrii PNL sunt chemați să ia destinul partidului în mâna lor. (…) Candidez la funcția de președinte al PNL nu pentru glorie personală, nu pentru a câștiga avantaje în plan personal, ci dintr-un profund sentiment de datorie morală față de PNL. Sunt unul dintre membrii PNL care are capacitatea de a oferi Partidului Național Liberal ceea ce merită. PNL are nevoie de caracter, de o identitate clară de dreapta, are nevoie în mesajul public de forță și credibilitate, de unitate, dar nu clamată ci reală, născută din înțelegerea obiectivelor pe care le avem. PNL mai are nevoie ca decizia în partid să revină membrilor, să nu se mai ia doar în cercuri restrânse la București, ci cu participarea fiecărui membru important, a fiecărei organizații locale. Conducerea PNL trebuie să învețe din nou să își respecte membrii de partid, să îi asculte, să țină cont de ceea ce spun membrii, și mai ales să asigure un cadru în care fiecare să poată face carieră în partid — bazată pe efort, merit și rezultate”, a declarat Ludovic Orban, potrivit Agerpres.

El a mai spus că după data de 17 iunie, când vor avea loc alegerile pentru conducerea partidului, PNL va avea doar două variante: ”în sus sau în jos”.”Dacă mergeți pe mâna mea, PNL va merge în sus și va avea șansa să redevină cu adevărat ceea ce merită să fie, cel mai puternic partid din România”, a susținut Ludovic Orban.

Liberalul a fost prezent duminică la Conferința județeană de alegeri a PNL Neamț.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.