Microbuz școlar, accident cumplit în Mehedinți

Share:

Şase copii şi doi adulţi au fost răniţi, vineri după-amiază, în urma unui accident produs în judeţul Mehedinţi, după ce un microbuz şcolar şi un autoturism s-au ciocnit. Unul dintre copii este în stare şi a fost preluat de un elicopter SMURD, fiind transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Craiova.

Accidentul a avut loc în localitatea Obârşia de Câmp, din judeţul Mehedinţi, la faţa locului intervenind mai multe echipaje SMURD, scrie news.ro.

Purtătorul de cuvânt Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Mehedinţi, Raluca Tîrcă, a declarat că, în urma impactului dintre microbuzul şcolar şi un autoturism, şase copii din microbuz şi un cadru didactic au fost răniţi. De asemenea, a fost rănit şi şoferul autoturismului.

Unul dintre cei şase elevi răniţi este în stare gravă şi a fost preluat de un elicopter SMURD, fiind transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Craiova. Ceilalţi cinci copii au răni uşoare şi au fost duşi la Unitatea de Primiri Urgenţe de la spitalul din Drobeta Turnu Severin.

Copilul transportat la Craiova, în vârstă de 11 ani, are un tramatism cranio-cerebral, este stabil hemodinamic şi se afla la investigaţii.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.