Orban intră, oficial, în cursa pentru șefia PNL!

0

Ludovic Orban își propune să câştige următoarele alegeri prezidențiale cu Klaus Iohannis candidat din partea PNL. Acest lucru l-a dezvăluit sâmbătă, odată cu anunţul oficial privind candidatura sa la postul de preşedinte unic al Partidului Naţional Liberal.

Ludovic Orban spune că unul dintre obiectivele sale politice la conducerea PNL este acela de a câștiga următoarele alegeri prezidențiale cu Klaus Iohannis în poziția de candidat al liberalilor.

Orban a declarat, sâmbătă, într-o conferință de presă organizată la Botoșani, că PNL are obligația de a susține programul politic prezentat în 2014 de Iohannis.

„Obiectivul pe care mi-l voi fixa ca și candidat la președinția PNL va fi obiectivul de câștigare a alegerilor prezidențiale, a alegerilor locale și alegerilor parlamentare din 2020. La ora actuală, Klaus Iohannis, chiar dacă nu mai este membru PNL, a devenit președintele României candidând din partea PNL de pe poziția de președinte al PNL. PNL s-a angajat în campania din 2014 să pună în practică niște obiective, un program alături de președintele Klaus Iohannis”, a afirmat Ludovic Orban.

În opinia lui Orban, ”România are nevoie de un PNL renăscut”, puternic, care să reprezinte toate segmentele din societate.

Ludovic Orban a spus are programate întâlniri în forurile reprezentative ale fiecărei organizații județene din țară, pentru a afla nemulțumirile colegilor și greșelile pe care aceștia consideră că le-ar fi făcut conducerile naționale până acum.

”Obiectivul este de a asculta de la colegii mei de partid ce gândesc, a afla nemulțumirile pe care le-au avut, ce greșeli consideră că a făcut PNL, conducerea națională, ce consideră că nu a funcționat în PNL și, mai ales, cum văd colegii mei viitorul PNL”, a spus Orban, subliniind că are mare încrede în colegii de patid, care ”simt cel mai bine pulsul la firul ierbii” și înțeleg care sunt posibilitățile ca PNL să redevină ”cel mai puternic partid din România”.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.