Carrie Fisher, prezentă în episodul IX din „Star Wars”

Deși actrița Carrie Fisher a murit în decembrie anul trecut înainte de începerea filmărilor, ea va apărea în episodul al IX-lea al seriei „Star Wars”, a dezvăluit fratele ei Todd Fisher, relatează IndieWire.

Într-o declarație pentru New York Daily News despre ceea ce se crede că va fi ultima parte a seriei „Star Wars”, Todd Fisher a spus că el și fiica lui Carrie Fisher, Billie Lourd, au dat studioului permisiunea de a-i folosi imaginea surorii lui în film.

„Ea este încă o parte importantă din toate astea și cred că prezența ei este chiar mai puternică decât era, ca în cazul lui Obi Wan — când este tăiat cu sabia devine mai puternic. Simt că asta s-a întâmplat cu Carrie. Cred că moștenirea ar trebui să continue. Nu sunt singura parte implicată în această ecuație, dar cred că oamenii merită să o aibă. Ea le aparține lor”, a spus el.

Todd a mai spus că are încredere totală că povestea o va onora pe sora lui răposată.

„Nu-ți poți permite să pătezi această moștenire. Ar fi ca și cum ai rescrie Biblia. Pentru mine ‘Star Wars’ este Sfântul Graal al narațiunii și nu poți păta așa ceva”, a mai spus el.

Potrivit engadget.com, Lucasfilm nu va folosi o versiune digitalizată a actriței, ci va folosi secvențe filmate de aceasta cu puțin timp înainte să moară. Nu se știe încă în ce mod va fi integrată Prințesa Leia în ultimul film din actuala trilogie. Actrița Carrie Fisher a terminat înainte de moarte filmările pentru episodul VIII al „Star Wars”, așa că fanii se vor putea bucura de o prezență consistentă a acestui personaj în următorul film din serie.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.