CFR Cluj și Viitorul, remiză în play-off

CFR Cluj şi Viitorul au remizat, duminică, în Gruia, scor 0-0, într-un meci din etapa a 5-a a play-off-ului Ligii I. Viitorul a revenit provizoriu pe locul 1, înaintea meciului CSU Craiova-Steaua.

CFR Cluj a bifat prima ocazie a meciului, după doar 4 minute de joc, însă șutul expediat de Camora din afara careului a trecut pe lângă poarta apărată de Râmniceanu. Păun a ratat o ocazie imensă câteva minute mai târziu, când a rămas singru în careul advers, dar a reluat peste poartă. Viitorul a replicat prin șutul lui Nedelcu, din minutul 33 și prin acțiunea lui Chițu din minutul 35, dar primul a șutat mult peste poarta clujenilor, în timp ce al doilea a fost blocat de Horj. Cea mai mare ocazie a echipei antrenate de Hagi a venit chiar înainte de pauză, când Coman și Purece au șutat din interiorul careului, în blocajul apărătorilor clujeni, în cadrul aceleiași faze de joc, relatează Romaniatv.net.

 Partea a doua nu a fost la fel de animată, cele două formații reușind să se anihileze reciproc. Ciprian Deac a avut șansa de a marca golul victoriei cu mai puțin de 10 minute înainte de final, dar șutul său de la marginea careului a lovit bara porții apărate de Râmniceanu.

Antrenorul echipei FC Viitorul, Gheorghe Hagi, a declarat, duminică, după remiza din meciul cu CFR Cluj, scor 0-0, că se gândeşte la câştigarea titlului, dar a precizat că nu i-ar displăcea nici să termine pe locul doi, care duce în Liga Campionilor.

„Sunt mândru de jucători, chiar dacă îi mai cert, pentru că am ajuns să ne batem cu aceste echipe, ne batem de la egal la egal cu ele. Sunt mândru de tot ce au făcut ei în anii ăştia chiar dacă mai sunt chestii care nu-mi plac. Încercăm să ne luptăm cu cei mari, şi azi am învăţat multe, pentru că suntem o echipă tânără, iar CFR are jucători mai experimentaţi. Când joci din trei în trei zile experienţa contează mult, iar ai mei mai au mult de acumulat. Toate meciurile sunt deschise, orice e posibil în play-off, oricine poate prinde patru victorii. A fost un meci deschis, se putea marca oricând, însă în faţa porţii n-au fost execuţii foarte bune. Nu mi-ar displăcea deloc să terminăm pe locul doi. Toate echipele de sub noi se gândesc la locul acesta, care duce în Liga Campionilor. Ne gândim şi noi la titlu, dar noi suntem echipa care vrem să învăţăm chiar dacă ne batem de la egal la egal cu cele mai bune echipe din România”, a spus Hagi, conform digisport.ro.

Viitorul revine pe primul loc după rezultatul de azi, dar poate fi depășită în cazul în care FCSB se impune în deplasarea cu CS U Craiova, de la Severin.

CFR CLUJ – VIITORUL 0-0

CFR: Mincă – Peteleu, Larie, Horj, Camora – Deac, Gomelt – Sorsa (75 Antal), Păun (56 Bud), Nouvier (66 L. Rus) – Omrani.

Viitorul: Râmniceanu – Benzar, Ţâru, Boli, Ganea – Nedelcu, N. Roşu (59 S. Rădoi), Vână – Purece (73 D. Dumitrescu), Chiţu, Fl. Coman (65 Vl. Morar).

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.