Dinamo și FCSB, amendate drastic

Share:

Clubul Dinamo București a primit o amendă de 12.000 de lei, iar Fotbal Club FCSB a fost amendat cu 10.000 de lei în urma incidentelor de la meciul dintre cele două echipe, disputat pe 2 aprilie în etapa a treia a fazei play-off a Ligii I, a anunțat Comisia de Disciplină din cadrul Federației Române de Fotbal.

În timpul meciului, câștigat cu 2-1 de FCSB, patru fani dinamoviști au intrat pe teren. Meciul a fost întrerupt în două rânduri din cauza pătrunderii unor suporteri pe gazon.

Săptămâna trecută, jucătorii Mihai Pintilii (FCSB) și Azer Busuladzic (Dinamo) au fost suspendați fiecare câte un joc și amendați cu 740 de lei fiecare, în urma cartonașelor roșii primite în această partidă.

Tot miercuri, clubul CS Universitatea Craiova a fost amendat 5.000 lei după meciul de pe teren propriu cu FCSB, din etapa a cincea a fazei play-off, câștigat cu 1-0 de echipa bucureșteană.

De asemenea, Astra Giurgiu a primit o amendă de 1.000 lei după întâlnirea de pe teren propriu cu Dinamo (1-2), tot din etapa a cincea a fazei play-off.

Samson Nwabueze, fotbalistul echipei Pandurii Târgu Jiu, a fost suspendat un meci și va plăti o amendă de 740 de lei după ce a fost eliminat în partida cu ACS Poli Timișoara (1-3 pe teren propriu), din etapa a cincea a fazei play-out.

Aceeași sancțiune a primit-o Cornel Ene, alt jucător al Pandurilor, eliminat în finalul aceleiași partide.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.