Psihologul Cristian Andrei, implicat într-un accident!

0

Psihologul Cristian Andrei a fost implicat într-un carambol în dimineaţa zilei de miercuri, 12 aprilie, produs în oraşul dâmboviţean Răcari. Trei maşini au fost avariate şi două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Un accident a avut loc miercuri pe drumul Naţional 71, în localitatea Răcari, după ce trei maşini s-au tamponat. Accidentul a fost cauzat de nepăstrarea distanţei în timpul mersului. Din imaginile surprinde cu o cameră a primăriei locale, se poate observa cum şoferul unei Dacii Logan încetineşte în zona unei treceri de pietoni, pe care se pregătea să traverseze o localnică. La scurt timp, maşina este lovită violent din spate de un autoturism marca Citroen. Potrivit adevarul.ro, după alte câteva secunde, în cadru apare o a treia maşină implicată în accident, din care a coborât ulterior medicul psihiatru Cristian Andrei.

Accidentul a avut loc chiar în faţa Primăriei Răcari. Cel mai probabil, medicul nu a observat cele două maşini oprite la trecerea pentru pietoni, şi a intrat în spatele lor.

Medicul nu a suferit răni şi acum este la sediul Poliţiei pentru audieri.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.