Carrie Fisher nu va apărea în episodul IX din Star Wars

Președinta Lucasfilm, Kathleen Kennedy, a infirmat, vineri, știrea potrivit căreia regretata actriță Carrie Fisher, celebra interpretă a prințesei Leia din seria Star Wars, va apărea în episodul al IX-lea al francizei, film ce urmează să fie lansat în cinematografe în 2019, informează EFE.

„Din păcate, Carrie nu va fi în episodul al IX-lea. Vom vedea o mulțime de scene cu ea în episodul al VIII-lea, ceea ce e minunat”, a spus Kennedy pentru ABC în cadrul Convenției Star Wars Celebration desfășurată în această perioadă în Orlando, Statele Unite.

Kennedy a contrazis astfel declarațiile fratelui lui Carrie Fisher, Todd Fisher, care a sugerat săptămâna trecută ziarului New York Daily News că Fisher va juca în episodul al IX-lea, despre care se crede că va fi ultima parte a seriei „Star Wars”. „Probabil a făcut o confuzie”, a precizat Kennedy.

Todd Fisher a afirmat pentru New York Daily News că el și fiica lui Carrie Fisher, Billie Lourd, au dat studioului permisiunea de a-i folosi imaginea surorii lui în film. „Ea este încă o parte importantă din toate astea și cred că prezența ei este chiar mai puternică decât era, ca în cazul lui Obi Wan — când este tăiat cu sabia devine mai puternic. Simt că asta s-a întâmplat cu Carrie. Cred că moștenirea ar trebui să continue. Nu sunt singura parte implicată în această ecuație, dar cred că oamenii merită să o aibă. Ea le aparține lor”, a spus el. Todd a mai declarat că are încredere totală că povestea o va onora pe sora lui răposată. „Nu-ți poți permite să pătezi această moștenire. Ar fi ca și cum ai rescrie Biblia. Pentru mine ‘Star Wars’ este Sfântul Graal al narațiunii și nu poți păta așa ceva”, a mai spus el.

Actrița Carrie Fisher a jucat scenele din episodul al VIII-lea, „Star Wars: The Last Jedi”, înainte de decesul său, în decembrie, la 60 de ani, în urma unui infarct.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.