Criminalul care a șocat America s-a sinucis!

0

Criminalul în serie care a îngrozit America după ce a ucis un bărbat şi a transmis totul pe Facebook s-a sinucis pentru a nu cădea în mâinile poliţiştilor.

Bărbatul de 37 de ani care a publicat pe contul său de Facebook un filmuleț în care ucidea cu sânge rece un bătrân de 74 de ani în ziua de Paște s-a sinucis, marți, după ce a fost găsit de polițiști în Pennsilvanya.

Steve Stephens a fost reperat de poliția americană în orașul Erie County din Pennsylvania, după ce timp de două zile fusese dat în urmărire generală în SUA.

Întreaga țară s-a mobilizat după ce a fost făcut publică fotografia bărbatului, iar polițiștii au primit peste 400 de apeluri de la persoane care susțineau că l-au văzut pe „criminalul de pe Facebook”, cele mai multe dintre ele dovedindu-se a fi false.

Steve Stephens a postat pe Facebook un filmuleţ cu momentul în care a împuşcat morta un bătrân, iar ulterior a postat o nouă înregistrare în care susţinea că a ucis în total 13 persoane şi că se pregătea să mai omoare una. În timpul filmării, bărbatul a discutat cu o persoană la telefon şi spunea că va continua să ucidă până când va fi prins.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.