Incidentele se țin lanț la Wizz Air

0

Update:“Zborul Wizz Air W6 3370 de la Nuremberg spre Cluj – Napoca (18 aprilie) a fost deviat spre Debrecen din cauza unei acţiuni de întreţinere neplanificată. Aeronava a aterizat în condiţii normale la Debrecen şi 38 de minute mai târziu şi-a continuat zborul. Pasagerii de la bord au fost informaţi despre această deviere şi despre motivul  ei. Aeronava a aterizat în Cluj-Napoca la ora locală 17.11, cu o întârziere de oră şi şase minute. Wizz Air îşi cere scuze pentru inconvenientul creat, dar siguranţa pasagerilor, a echipajului şi a aeronavei este prioritatea companiei”, se precizează într-un comunicat al companiei.

Un avion Wizz Air care trebuia să aterizeze la Cluj a fost deviat după ce a făcut pană la decolare. Aeronava venea de la Nurnberg, iar din cauza incidentului a aterizat la Cluj cu o întârziere de o oră.

Pasagerii au fost anunţaţi de căpitan că avionul Wizz Air trebuie să aterizeze de urgenţă la Debrecen pentru a repara defecţiunea survenită la decolare. Asta pentru că la baza aeriană de la Cluj-Napoca, Wizz Air nu ar fi putut rezolva această avarie.

Cursa a aterizat la Cluj-Napoca cu o întârziere de o oră.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.