Real și Atletico, calificate în semifinalele Ligii

REAL MADRID-BAYERN MUNCHEN 4-2, după prelungiri. Manşa secundă a meciurilor din sferturile de finală ale Ligii Campionilor s-a jucat marți seară. Atletico Madrid s-a calificat în semifinale după 1-1 cu Leicester, în deplasare, după ce în tur s-a impus cu 1-0. Duelul giganţilor dintre Real Madrid şi Bayern Munchen s-a decis în prelungiri. După 90 de minute, scorul era 2-1 pentru bavarezi, în condiţiile în care madrilenii s-au impus în tur tot cu 2-1, la Munchen. În prelungiri Real Madrid a punctat de 3 ori prin Cristiano Ronaldo, două dintre goluri fiind suspecte de offside. Scor final 4-2 şi Real Madrid va juca în semifinalele LC.

Leicester – Atletico Madrid 1-1 (0-1, în tur)

Atletico Madrid este prima echipă calificată în semifinalele Ligii Campionilor la fotbal, marți seara, după ce a terminat la egalitate cu Leicester City, 1-1 (1-0), în deplasare, în manșa secundă a sferturilor de finală.

Real Madrid, deținătoarea trofeului, s-a calificat cu destule emoții în semifinalele Ligii Campionilor la fotbal, după ce a învins-o pe Bayern Munchen în prelungiri, cu 4-2 (0-0, 1-2), marți seara, pe ”Santiago Bernabeu”, în manșa secundă a sferturilor de finală.

Real Madrid – Bayern Munchen 4-2 (2-1, în tur)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.