Explozie cumplită într-un apartament din Brașov

0

O explozie puternică s-a produs, duminică dimineaţa, într-un apartament de pe strada Jiului din municipiul Braşov, un bărbat şi o femeie suferind arsuri, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Purtătorul de cuvânt al ISU Braşov, Ciprian Sfreja, a declarat că o explozie puternică s-a produs, duminică dimineaţa, într-un apartament de pe strada Jiului din municipiul Braşov.

În urma exploziei, un bărbat şi o femeie au suferit arsuri, femeia fiind afectată de acestea pe 60% din suprafaţa corporală. Explozia nu a fost urmată de incendiu.

Două echipaje SMURD şi două cu apă şi spumă au intervenit pentru asigurarea măsurilor de protecţie.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Braşov, peste 60 de persoane au fost evacuate din bloc, iar cele două persoane rănite au fost transportate la Spitalul Judeţean Braşov.

”Femeia, în vârstă de 47 de ani, a suferit arsuri de gradul unu şi doi pe 60% din suprafaţa corpului, iar bărbatul, în vârstă de 30 de ani, arsuri de gradul unu şi doi pe 35% din suprafaţa corpului. Aceştia au fost transportaţi la spital pentru îngrijiri“, a spus cpt. Ciprian Sfreja.

Aproximativ zece locuinţe au fost afectate de explozia care s-a produs în blocul de garsoniere din cartierul Tractorul. „A fost izolată zona, a fost întreruptă alimentarea cu energie electrică şi cu gaz. Deocamdată se fac cercetări pentru a se stabili cum s-a produs explozia”, a spus Ciprian Sfreja.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.