Trump a vizitat mai mulți soldați americani răniți

Președintele Donald Trump și soția sa Melania au vizitat sâmbătă, la spitalul militar din Bethesda, statul Maryland, soldați americani răniți, relatează Reuters.

Trump a decorat un sergent cu medalia Purple Heart, pentru militarii răniți sau uciși în luptă. Rănit în Afganistan, în martie, sergentul a rămas fără un picior, a precizat un oficial al Casei Albe. „Când am aflat, am vrut să fac asta personal… Felicitări, grozav”, i-a spus președintele. Reuters notează câteva gesturi ale lui Trump — o mână pe umăr, un sărut pe obrazul soției militarului, prinderea medaliei pe rever, o bătaie pe spate.

În cei opt ani cât a fost președinte, Barack Obama a vizitat de peste 20 de ori spitalul Walter Reed. Actualul președinte a fost acolo prima dată, dar în februarie a mers la baza aeriană Dover din statul Delaware ca să onoreze un militar rănit în Yemen, reamintește Reuters, citat de Agerpres.

La sfârșitul acestei săptămâni, Trump nu s-a mai dus la clubul său din Florida, Mar-a-Lago, remarcă agenția citată. Opozanții din Partidul Democrat afirmă că deplasările frecvente în sud ale președintelui costă milioane de dolari din banii contribuabililor.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.