„The Fate of the Furious” rămâne lider în box-office

0

„The Fate of the Furious”, cel mai recent film al Universal, continuă să conducă în box-office-ul nord-american în al doilea weekend de proiecții în cinematografe, adăugând circa 38,7 milioane de dolari la totalul încasărilor, informează Xinhua și DPA.

„The Fate of the Furious”, cel de-al 8-lea episod al celebrei saga de acțiune „Fast & Furious”, s-a instalat pe primul loc în box-office-ul american încă din primul weekend de proiecții în cinematografe, iar încasările totale realizate la nivel mondial totalizează circa 908,4 milioane de dolari, potrivit datelor colectate de comScore. „Filmul a fost un monstru absolut la nivel internațional unde a devenit cu adevărat un fenomen de box-office apropiindu-se de punctul de 1 miliard de dolari americani la nivel mondial după doar două săptămâni în cinematografe”, a declarat pentru Xinhua analistul comScore Paul Dergarabedian.

Filmul în regia lui Felix Gary Gray, cu Vin Diesel, Dwayne Johnson, Tyrese Gibson și Michelle Rodríguez în rolurile principale, a doborât recordul pentru weekend-ul de debut cu cele mai mari încasări, cu 532,5 milioane de dolari la nivel mondial, depășind cu circa 5 milioane recordul deținut de „Star Wars: The Force Awakens”, potrivit site-ului de specialitate Box Office Mojo.

„The Boss Baby”, filmul de animație al DreamWorks Animation și Fox, ocupă în continuare locul al doilea în box-office-ul american, cu încasări estimate la 12,75 milioane de dolari. În patru săptămâni de proiecții în cinematografe, pelicula despre un bebeluș în costum și cravată care încearcă să înțeleagă de ce cățeii primesc atâta afecțiune din partea oamenilor a obținut încasări totale de 136,99 milioane de dolari în total în America de Nord.

„Frumoasa și Bestia”, remake-ul Disney cu Emma Watson, a ajuns pe locul al treilea în top, cu încasări estimate la 9,97 milioane de dolari în acest weekend.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.