Nadia sare în apărarea lui Ilie Năstase

Share:

Nadia Comăneci i-a luat apărarea lui Ilie Năstase, după incidentele care au avut loc la sfârşitul săptămânii, în timpul confruntării dintre România şi Marea Britanie, din barajul pentru menţinerea în Grupa Mondială II din Fed Cup.

„Ilie este un mare patriot şi, uneori, spune lucruri pe care nu ar fi vrut să le spună. Acesta este Ilie, el va fi mereu prietenul meu”, a declarat Nadia Comăneci agenţiei Press Associated, la finalul Campionatului European de gimnastică de la Cluj-Napoca.

„Desigur, Ilie trebuie să îşi asume răspunderea pentru tot ceea ce scoate pe gură şi cred că este important pentru sport să păstrăm întotdeauna respectul şi o bună conduită. Va trebui să suporte consecinţele, dar el poate trece peste orice. Oamenii greşesc. Toată lumea în România îl iubeşte pe Ilie pentru că este Ilie”, a mai transmis ambasadoarea sportului românesc.

Ilie Năstase, căpitan nejucător al echipei de Fed Cup a României, a fost eliminat de la întâlnirea cu Marea Britanie de la Mamaia, sâmbătă, după mai multe incidente. Potrivit presei britanice prezente la Constanţa, fostul tenismen le-a atacat verbal pe jucătoarea Johanna Konta şi pe Anne Keothavong, căpitanul nejucător al Marii Britanii.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.