Turcan s-a săturat de răfuieli politice în PNL

0

Raluca Turcan, președintele interimar al PNL, a afirmat la Iași că își dorește ca în această formațiune să se vorbească mult mai mult despre interesul public, despre soluții concrete și mai puțin despre funcții, locuri, răfuieli politice.

Aflată la Iași pentru a lua parte la alegerile interne pentru noua conducere a filialei județene a PNL, Raluca Turcan le-a declarat jurnaliștilor cu puțin timp înainte de începerea evenimentului că politicienii trebuie să renunțe la tensiuni și „să se concentreze pe lucrurile cu adevărat importante”.

„Ieșenii așteaptă un partid care să militeze cu soluții concrete pentru mediul de afaceri, pentru profesori, pentru medici și pentru oamenii de cultură. Îmi doresc ca PNL să vorbească mai mult despre cei din exteriorul partidului, să se vorbească despre soluții concrete și mai puțin despre funcții, locuri, răfuieli politice”, a declarat președintele interimar al PNL, citată de Agerpres.

În ceea ce privește disensiunile dintre cele două tabere ale filialei ieșene a PNL, Turcan a precizat că acest fapt „depinde de înțelepciunea fiecăruia”.

„Întotdeauna într-o competiție există și momente mai tensionate, însă dacă liderii politici privesc spre interesul public, spre cei din exteriorul partidului, atunci sunt obligați să renunțe la tensiunile interne”, a adăugat ea.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.