Artmania se întoarce în Piața Mare din Sibiu

0

Nebuloasa Artmania aprinde cele mai strălucitoare stele din Universul ArtRock, pentru a întâmpina cu o constelație de super-staruri (clasic, heavy sau alternativ!), raidul celor peste 15.000 de artmanieni care, alături de alte entități hip din universuri paralele, gonesc în arșița verii după quasari, comete verzi și praf de stele. 

Lacuna Coil, Riverside, You Me At Six și Devin Townsend Project sunt primele patru trupe confirmate pentru cea de-a 12-a ediție a Festivalului ARTmania, care se întoarce cu un line-up de excepție în Piața Mare din Sibiu, în perioada 28-29 iulie. Simfonic, progresiv, heavy sau clasic, cea de-a 12-a ediție a festivalului promite, pe durata a două zile, concerte cu cele mai bine cotate trupe, favoriți ai marilor festivaluri internaționale. Cu un mix de stiluri și genuri, ARTmania răspunde așteptărilor celor interesați, an de an, de festivalul de la Sibiu.

Abonamentele au fost puse în vânzare astăzi, în rețelele iabilet.ro și pe kompostor.ro, iar primele 300 de abonamente au prețul special de 150 de lei. După epuizarea acestora, prețul abonamentului, în prima perioada de pre-sale, va fi de 190 de lei.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.