Ponta, dezvăluiri incendiare despre Negulescu

Share:

Fostul premier Victor Ponta a dezvăluit la România TV că procurorul DNA Negulescu avea ca misiunea dărâmarea Cabinetului Ponta.

„Fostul premier a declarat că magistratul ar fi fost pus special să distrugă cabinetul Ponta”. Victor Ponta a mai spus şi că percheziţiile făcute la mama şi sora lui au făcut parte din planul de distrugere a sa şi a Executivului.

„Eu nu l-am cunoscut pe Negulescu. Nu ştiam cine e. Domnul respectiv, în 2015, s-a apucat şi mi-a arestat cumnatul, mi-a percheziţionat sora, mama. Am întrebat şi eu la o partidă d-aia „ce au făcut?”Şi au zis că domnul acesta a primit un ordin să schimbe guvernul, nu am înţeles eu, apoi a venit procurorul Uncheşelu şi s-a rezolvat”.
Victor Ponta a declarat miercuri seară că este nevoie de o legislaţie care să nu mai permită abuzuri ale justiţiei cum ar fi cel comis în cazul fostului şef al ASF, Dan Radu Ruşanu, achitat de Curtea de Apel Bucureşti în dosarul ASF – Carpatica pe motiv că faptele de care era acuzat nu există, după ce în perioada de cercetare a fost ţinut aprope patru luni în arest preventiv.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.