Dinamo, victorie clară la CFR Cluj în play-off!

Dinamo București a urcat pe primul loc în clasamentul Ligii I de fotbal, sâmbătă seara, după ce a învins-o în deplasare pe CFR Cluj cu scorul de 3-0 (0-0), într-un meci din etapa a 9-a a fazei play-off.

Dinamo, care luptă cu șanse bune pentru titlu, cu o etapă rămasă de disputat, au marcat Steliano Filip (50) și Sergiu Hanca (87), informează Agerpres.

Prima repriză nu a avut ocazii mari de gol, însă Dinamo a deschis scorul imediat după pauză, prin Steliano Filip (50), după o eroare mare a portarului Traian Marc, fost la Dinamo.

CFR a ratat apoi ocazii bune prin Camora (72) și Cristian Bud (76, 78), iar Tiago Lopes a cerut penalty în min. 73, la un duel cu Filip.â

Sergiu Hanca a parafat victoria echipei antrenate de Cosmin Contra, la capătul unei acțiuni personale (87). Ultimul gol a fost marcat de Bumba, din penalty, în prelungiri (90+7), după ce Thaer Bawab a fost faultat în careu de Andrei Mureșan.

În ultima etapă, Dinamo va juca acasă cu Astra Giurgiu, în timp ce contracandidatele FC Viitorul și FCSB mai au de jucat cu CSU Craiova (deplasare) și CFR Cluj (acasă), respectiv cu Astra Giurgiu (deplasare) și CSU Craiova (acasă).

CFR a pierdut al doilea meci consecutiv acasă, după 0-3 cu CSU Craiova.

Dinamo e neînvinsă de șase etape, în care a obținut cinci victorii și un egal.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.