Dragnea s-a supărat pe conducerea ANAF

0

Liviu Dragnea critică pe pagina sa de Facebook modul în care acţionează inspectorii de la ANAF. Preşedintele PSD spune că este inadmisibil ca inspectorii fiscali să aibă normă la amenzi.

„Constat că inspectorii fiscali care controlează firmele sunt încă tributari unei mentalităţi de tip sovietic, de genul „chiar dacă eşti în regulă, îţi găsim noi ceva!”. E inadmisibil ca inspectorii fiscali să aibă normă la amenzi, cum reiese din circulara ANAF trimisă recent către direcţiile judeţene de finanţe. Din fericire, în scurt timp va intra în vigoare Legea prevenţiei care va pune capăt acestui fenomen. Nu se va mai da nicio amendă fără o acţiune de prevenţie premergătoare”, a scris Liviu Dragnea pe contul său de Facebook.

Reacţia lui Liviu Dragnea vine în urma unor informaţii apărute în presă, conform cărora toate direcţiile judeţene de finanţe din ţară au primit, în luna martie, o circulară internă prin care Administraţia Naţională a Finanţelor Publice (ANAF) îi anunţă că fiecare inspector are obligaţia să aducă venituri suplimentare la buget.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.