Nepoata lui Marine Le Pen se retrage din politică

Share:

Marion Marechal-Le Pen a anunţat marţi seara că nu va candida pentru realegere în legislativele din iunie şi se va retrage pentru o perioadă de pe scena politică din Franţa, potrivit presei belgiene.

Marion Marechal-Le Pen nu va candida pentru realegere în legislativele din Franţa şi chiar se gândeşte să se retragă din politică, cel puţin pentru un timp.

Marţi, Marion Marechal Le Pen şi-a exprimat în numeroase rânduri intenţia de a se retrage din viaţa politică şi să înceapă o nouă carieră în lumea privată, să se ocupe de viaţa sa de familie şi să nu mai fie preocupată de relaţiile complicate din interiorul Frontului Naţional.

Nepoata lui Marine Le Pen este o figură politică importantă a Frontului Naţional şi unul dintre cei doi parlamentari pe care îi are formaţiunea de extremă-dreapta în Adunarea Naţională.

”Îmi ştiţi povestea, ştiţi că am fost în această lume politică toată viaţa mea. La 27 de ani este timpul să plec pentru o perioadă. Nu renunţ pentru totdeauna la lupta politică”, a declarat Marion Marechal-Le Pen într-un interviu pentru publicaţia Le Dauphine Libere.

În 2012, Marion Marechal-Le Pen a devenit cea mai tânără parlamentară din istoria modernă a Franţei, după ce a câştigat la vârsta de 22 de ani un loc în Adunarea Naţională.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.