Emoji Filmul, premiera pe 11 august la București

Share:

Festivalul de la Cannes este anul acesta cu totul special pentru România, pentru că dintr-unul dintre jurii face parte şi regizorul nostru, el însuşi fost laureat, Cristian Mungiu. Până atunci însă, pe Riviera franceză a aterizat, la propriu, unul dintre filmele cele mai amuzante şi cele mai ciudate ale anului: o comedie despre emoji.

Pe scurt, este un film despre SMS-uri. Sau mai bine zis, despre emoji – acele pictograme pe care uneori le inserăm în mesajele text de pe telefon.

Este povestea unui emoji care, în loc să exprime o singură stare, ca semenii săi, poate afişa mai multe – şi caută să fie şi el normal. Pentru cinefili, imaginaţi-vă un fel de Oblio – mult mai superficial. Totuşi, în această animaţie apar voci celebre: actorul shakespearian Patrick Stewart, arhicunoscut din serialul Star Trek, Sofia Vergara, senzaţia britanică James Corden, Christina Aguilera şi TJ Miller, comediant american, care a jucat în mai multe seriale şi care a mai pus voci în Deadpool sau Cei 6 super-eroi. Şi care a aterizat la Cannes, la propriu, ca să-şi promoveze filmul.

Parasail-ul, o combinaţie de paraşută şi parapantă, este tras de o barcă cu motor. Este un sport extrem, dar şi o metodă inedită de promovare pe Riviera obişnuită cu excesele – mai ales în preajma Festivalului de la Cannes.

Emoji Filmul nu va concura oficial la Cannes, dar măcar încearcă să aducă un zâmbet şi pe cele mai serioase figuri de cinefili. Pelicula va avea premiera în România pe 11 august anul acesta.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.