Viorel Tănase, despre colaborarea cu Dică

0

Viorel Tănase, care va ocupa în mod oficial funcţia de antrenor principal al formaţiei FCSB, a declarat că propunerea primită din partea lui Nicolae Dică l-a luat prin surprindere, dar, totodată, l-a onorat.

„Antrenor principal poate în acte. M-a luat prin surprindere vestea, dar este o veste care mă onorează. Nu mă aşteptam în acest moment, dar m-a surprins că Nicolae s-a gândit la mine. Am jucat un an împreună la FC Argeş, am avut o relaţie normală, ca între colegi, ne-am mai întâlnit pe la cursuri.

Deocamdată, aştept telefonul lui Nicolae pentru a merge la Bucureşti să parafăm actele, să vedem ce se va întâmpla. Din discuţia pe care am avut-o cu Nicolae, eu voi fi secund. Nu cred că va conta sezonul meu petrecut la Dinamo. Suntem profesionişti.

Steaua are cel mai bun lot din campionatul României. Lotul are dublaj pe posturi, cred că meritau să câştige titlul. I-a lipsit constanţa în rezultate pozitive, a fost o serie de câteva meciuri în care nu au câştigat şi acolo s-a făcut diferenţa. Mi-a rămas în minte jocul cu Viitorul care trebuia să se termine la pauză la patru goluri diferenţă. Viitorul, Dinamo, CFR, vedem ce va face Astra, sunt mai mulţi adversari puternici. Vedem, poate apar şi surprize”, a declarat Viorel Tănase, la ProSport Live.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.