Bușoi vrea un alt tip de mesaj pentru PNL

0

PNL trebuie să își mute mesajul de la cel pe justiție la cel economic, fără a renunța la primul, întrucât în acest segment liberalii au mai multe de spus, a declarat joi, la Timișoara, Cristian Bușoi, candidat pentru funcția de președinte al partidului.

”Cred că PNL trebuie să își mute accentul și greutatea în comunicarea publică de la mesajele pe justiție către mesajul economic. Trebuie să respectăm mesajul economic, acolo unde PNL are foarte multe lucruri de spus. Justiția trebuie să rămână un mesaj de atac împotriva PSD, de diferențiere față de PSD, pentru că lucrurile sunt diferite și ca raportare, calitate umană și ca principii pe care noi le susținem. Nu abandonăm ceea ce am susținut până acum. Mesajul principal și concentrarea PNL trebuie să fie pe economie, pe a răspunde cu soluții concrete la problemele zilnice ale românilor. Aici trebuie să venim cu lucruri foarte clare, să venim cu un mediu de afaceri mai atractiv pentru investiții”, a afirmat Cristian Bușoi, într-o conferință de presă, informează Agerpres.

Candidatul la șefia PNL a spus că dacă moțiunea sa va fi adoptată prin vot la Congresul PNL, partidul va susține o scădere a cotei unice de impozitare, strict pe venituri și salarii, nu la TVA, opinând că PNL trebuie să susțină atragerea de investiții și crearea de noi locuri de muncă, inclusiv prin scutirea de contribuții pentru acele investiții care creează un anume număr minim de locuri de muncă ce se păstrează pe o perioadă de timp rezonabilă.

Cristian Bușoi consideră că PNL trebuie să vină cu măsuri proactive de trecere a salariaților din mediul bugetar în cel privat, unde se produce prioritar plusvaloarea în economie și unde este nevoie de mai mare de forță de muncă implicată și calificată.

În altă ordine de idei, Bușoi militează pentru construirea de către PNL, „cu mai mult curaj și hotărâre”, a unei identități mai clare de partid de centru-dreapta ”care are măsuri foarte concrete pentru cei care privesc cu speranță și încredere la PNL și o poziție responsabilă împotriva populismului PSD,

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.