Lucescu, în centrul unui uriaș scandal în Rusia

0

Mircea Lucescu a izbucnit la adresa arbitrajului şi a lui Vitali Mutko, preşedintele Federaţiei Ruse de Fotbal, după meciul FK Krasnodar – Zenit, scor 0-1, din etapa a 29-a.

Zenit se află pe locul 3, la un singur punct în spatele celor de la ŢSKA Moscova şi va juca în ultima etapă cu Lokomotiv Moscova. Locul 2 asigură prezenţa în preliminariile Champions League, în timp locul 3 oferă doar varianta Europa League.”Nu pot să nu observ că după meciul cu Spartak am început să avem mari probleme, ştiţi ce fel. Am impresia că declaraţiile peşedintelui (n.r. – Vitali Mutko) nu au fost corecte, trebuia să-şi păstreze poziţia neutră. A dat semnalul împotriva noastră, cu toate deciziile de arbitraj defavorabile ce au urmat”, a declarat Mircea Lucescu.

Unul dintre jurnaliştii prezenţi la conferinţa de presă l-a întrebat pe Mircea Lucescu ce are de spus despre evoluţia lui Kokorin, iar antrenorul român a izbucnit: „Nu voi comenta niciodată evoluţia jucătorilor. Sunteţi nişte proşti!”.

„Reacţia lui Lucescu e inadmisibilă. Un antrenor trebuie să ştie cum să se comporte. Aşteptăm reacţia din partea preşedintelui”, a declarat Semion Andreev, şeful Comisiei de Etică din cadrul Federaţiei Ruse de Fotbal.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.