Lucescu, în centrul unui uriaș scandal în Rusia

0

Mircea Lucescu a izbucnit la adresa arbitrajului şi a lui Vitali Mutko, preşedintele Federaţiei Ruse de Fotbal, după meciul FK Krasnodar – Zenit, scor 0-1, din etapa a 29-a.

Zenit se află pe locul 3, la un singur punct în spatele celor de la ŢSKA Moscova şi va juca în ultima etapă cu Lokomotiv Moscova. Locul 2 asigură prezenţa în preliminariile Champions League, în timp locul 3 oferă doar varianta Europa League.”Nu pot să nu observ că după meciul cu Spartak am început să avem mari probleme, ştiţi ce fel. Am impresia că declaraţiile peşedintelui (n.r. – Vitali Mutko) nu au fost corecte, trebuia să-şi păstreze poziţia neutră. A dat semnalul împotriva noastră, cu toate deciziile de arbitraj defavorabile ce au urmat”, a declarat Mircea Lucescu.

Unul dintre jurnaliştii prezenţi la conferinţa de presă l-a întrebat pe Mircea Lucescu ce are de spus despre evoluţia lui Kokorin, iar antrenorul român a izbucnit: „Nu voi comenta niciodată evoluţia jucătorilor. Sunteţi nişte proşti!”.

„Reacţia lui Lucescu e inadmisibilă. Un antrenor trebuie să ştie cum să se comporte. Aşteptăm reacţia din partea preşedintelui”, a declarat Semion Andreev, şeful Comisiei de Etică din cadrul Federaţiei Ruse de Fotbal.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.