Sport — 19 mai 2017
Lucescu, în centrul unui uriaș scandal în Rusia

Mircea Lucescu a izbucnit la adresa arbitrajului şi a lui Vitali Mutko, preşedintele Federaţiei Ruse de Fotbal, după meciul FK Krasnodar – Zenit, scor 0-1, din etapa a 29-a.

Zenit se află pe locul 3, la un singur punct în spatele celor de la ŢSKA Moscova şi va juca în ultima etapă cu Lokomotiv Moscova. Locul 2 asigură prezenţa în preliminariile Champions League, în timp locul 3 oferă doar varianta Europa League.”Nu pot să nu observ că după meciul cu Spartak am început să avem mari probleme, ştiţi ce fel. Am impresia că declaraţiile peşedintelui (n.r. – Vitali Mutko) nu au fost corecte, trebuia să-şi păstreze poziţia neutră. A dat semnalul împotriva noastră, cu toate deciziile de arbitraj defavorabile ce au urmat”, a declarat Mircea Lucescu.

Unul dintre jurnaliştii prezenţi la conferinţa de presă l-a întrebat pe Mircea Lucescu ce are de spus despre evoluţia lui Kokorin, iar antrenorul român a izbucnit: “Nu voi comenta niciodată evoluţia jucătorilor. Sunteţi nişte proşti!”.

“Reacţia lui Lucescu e inadmisibilă. Un antrenor trebuie să ştie cum să se comporte. Aşteptăm reacţia din partea preşedintelui”, a declarat Semion Andreev, şeful Comisiei de Etică din cadrul Federaţiei Ruse de Fotbal.

Related Articles

Share

About Author

(0) Readers Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *